Publicitat
Publicitat

El Cercle Català de Negocis veu "injustificable" que l'Estat no condemni les paraules del coronel Castro

L'entitat creu que el Rei, com a màxima autoritat de les forces armades, "és responsable de qualsevol agressió que l'exèrcit pugui fer contra Catalunya"

El Cercle Català de Negocis ha titllat d'"increïble i injustificable" que cap representant del govern espanyol i "especialment el ministre de Defensa" no hagi sortit a "reprimir públicament" el tinent coronel Francisco Alamán Castro, que ha dit en una entrevista a un diari digital que la independència de Catalunya només es produiria "per sobre del seu cadàver". A través d'un comunicat, el Cercle es pregunta "fins a quin punt aquest plantejament, que vulnera la legalitat internacional, és compartit per més d'un polític espanyol".

L'entitat assegura que "el rei Joan Carles I, com a general en cap de les forces armades, és responsable davant de la comunitat internacional de qualsevol agressió que l'exèrcit espanyol pugui fer en contra de Catalunya". El Cercle Català de Negocis considera que "la independència de Catalunya no és un afer intern de l'estat espanyol sinó que és una qüestió de dret internacional".

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT