Política 15/11/2018

L'alcalde de Cervera denuncia insults i amenaces per haver mantingut la pancarta pels presos en l'acte de Marc Márquez

Assegura que "no es pot normalitzar això" i "s'ha de seguir" denunciant

Europa Press
1 min
Els germans Márquez, al balcó de l'Ajuntament de Cervera / SUSANNA SÁEZ / EFE

BarcelonaL'alcalde de Cervera, Ramon Reyes (PDECat), ha presentat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra dues denúncies per insults i amenaces que ell relaciona amb la seva decisió del dissabte passat de no retirar el cartell de suport als presos polítics. Arran d'això, l'esportista Marc Márquez no va sortir a saludar des del balcó en l'acte de celebració del seu cinquè campionat de MotoGP.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Atribueixo les denúncies al fet de no treure el cartell, perquè en un dels casos qui em va insultar em va dir directament que m'havia carregat la festa, i la carta diu que no són presos polítics", ha afirmat el batlle en declaracions a Europa Press. També ha assegurat que "segueixen els insults i les amenaces". "Dilluns passat, en plena plaça Major i davant de diversos testimonis, dos individus em van dir «fill de puta» i després «Visca Espanya»", explica Reyes.

L'escrit que ha rebut l'alcalde de Cervera, Ramon Reyes

Una de les denúncies que ha presentat l'alcalde de Cervera és contra una persona i l'altra per una carta que ha rebut en què es pot llegir "Ramon, alcalde radical. Espanya està pendent de tu, ja ho veuràs" i "Els presos estan a la presó perquè s'han saltat la llei, igual que te l'estàs saltant tu, i aviat hi aniràs tu també". Respecte a l'escrit, l'alcalde diu que "s'ha de denunciar perquè hi ha gent valenta que ho està denunciant i no els podem deixar sols, no podem normalitzar això, s'ha de seguir".

stats