Política 22/09/2015

De Cesk Freixas a Xavier Theros: 200 personalitats culturals signen un manifest a favor de la CUP

Ara
1 min
L'actor Sergi López

BarcelonaUnes 200 personalitats vinculades al món cultural (escriptors, periodistes culturals, poetes, músics, il·lustradors...) han signat un manifest en què animem a votar a favor de la CUP el 27-S. En el text afirmen que "és el moment de reconèixer la força i la trempera que tenim com a poble i tombar tots els poders fàctics que puguem".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Es presenten com "una colla d'amics" del cap de llista, Antonio Baños, que afirmen que és "una de les poques persones que es podia posar al capdavant de la llista i que no li tremolessin les cames". En el manifest reivindiquen que la CUP fa "patxoca i té ganes d'arromangar-se" després "de dècades de pusil·lànimes i mesquins".

Entre els sotasignats hi ha els membres d'Obrint Pas, els cantants Cesk Freixas, Feliu Ventura, Ramon Rodríguez (The New Raemon) i Pau Alabajos, els actors Sergi López i Marc Martínez, i els escriptors Xavier Theros, Biel Mesquida i Martí Sales, entre altres.

El manifest ha estat promogut per Martí Sales, Pere Agramunt (músic de La Brigada) i Jordi Garrigós (periodista cultural i membre de Gent Normal).

stats