POLÍTICA
Política 03/02/2012

Chacón, fent broma al congrés del PSOE: "Sóc com Messi, aprenent a saltar les puntades de peu"

La candidata a secretària general ha fet el comentari en un to distès en un dinar amb dirigents socialistes sense saber que l'enregistrava una càmera de Telecinco

Ara
1 min

BarcelonaEls micròfons oberts de les televisions i les ràdios en espais públics acabaran provocant una psicosi als líders polítics. Una càmera de Telecinco ha enxampat aquest divendres la candidata a secretària general del PSOE, Carme Chacón, lamentant-se dels obstacles amb què s'estaria trobant en la recta final del congrés del PSOE.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un dinar amb dirigents i simpatitzants, un equip de Telecinco que prenia imatges de la trobada ha captat com Chacón feia broma amb els companys de taula i els deia, entre les rialles dels comensals: "Sóc com Messi, aprenent a saltar les puntades de peu". TVE ha emès una part de l'escena.

L'agència Efe afegeix en un teletip que Chacón feia referència a puntades de peu "com les de Pepe", el jugador del Reial Madrid que va trepitjar el crack argentí del Barça. També ho han recollit diversos periodistes que cobreixen el congrés del PSOE.

És la tercera conversa 'privada' d'un polític captada pels micròfons en pocs dies. Les altres dues les va protagonitzar el president espanyol, Mariano Rajoy. Aquest dimecres Rajoy va dir a Mas "Visc en un embolic" a les escales de la Moncloa mentre els fotògrafs els estaven retratant. Uns dies abans Rajoy va confessar al seu homòleg finlandès, durant la reunió del Consell Europeu, que la reforma laboral que prepara l'executiu li costarà "una vaga".

stats