CAP AL 20-N
Política 08/11/2011

Chacón retreu al Govern que posi en perill el futur de l'aeroport de Reus

La candidata del PSC ha aprofitat un acte a la capital del Baix Camp per denunciar que l'executiu ha estat incapaç de renovar l'acord amb Ryan Air

Pere Martí
1 min
Carme Chacón, a Reus

ReusCarme Chacón ha reivindicat com a patrimoni del PSC les inversions en infraestructures que l'Estat ha fet en la demarcació de Tarragona, que ha xifrat en 15 mil milions d'euros i també projectes com el Corredor Mediterrani, que ni el PP ni CiU volien. La candidata ha contraposat aquesta "inversió històrica" amb la "incapacitat" de la Generalitat de renovar l'acord amb Ryan Air, que deixa l'aeroport de Reus en una situació delicada de cara al futur. "Menys mal que eren el govern dels millors", ha ironitzat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Acompanyada del cap de llista per Tarragona, Francesc Vallès, també ha ressuscitat el fantasma del Pla Hidrològic Nacional, advertint que el PP el tornarà a impulsar si torna a governar. En aquest sentit, ha recordat que en el programa electoral del PP valencià i murcià hi figura l'execució del pla. Davant unes 500 persones que omplien una part del poliesportiu del Reus Ploms, ha cridat l'electorat socialista a no resignar-se i anar a votar el dia 20. A l'acte, a més de Vallès, han assistit el candidat pel Senat Joan Sabaté i els exalcaldes de Reus Lluís Pérez i Pep Abelló. Actualment el consistori està en mans de CiU.

stats