CONSEQÜÈNCIES DEL 28-N
Política 08/12/2010

Chacón acusa els socis del PSC de desfer a la tarda tot el que havien governat al matí

La ministra de Defensa també ha culpat la crisi i el "soroll del tripartit" de la patacada dels socialistes a les darreres eleccions municipals

Redacció
1 min

BarcelonaLa ministra de Defensa, Carme Chacón, ha atribuït aquest dimecres la derrota del PSC en les eleccions al Parlament a la crisi i també al "soroll" del tripartit. En declaracions a la Cadena Ser, Chacón ha observat causes exògenes en el resultat electoral del 28-N, relacionades amb la crisi, però també endògenes. "La gestió ha estat boníssima, però s'ha fet molt de soroll i un soroll dolent, que si sobiranisme, que si independentisme...", ha argumentat la socialista, que ha acusat alguns dels socis del PSC de desfer a la tarda tot el que havien governat al matí. Tot això ha portat, al seu parer, a fer que la marca tripartit tingués una mala valoració malgrat la bona gestió. Chacón ha reconegut la magnitud de la derrota del PSC, i ha considerat que hi ha diverses causes que la justifiquen, algunes d'elles exògenes i, per tant, relacionades amb la crisi i el desgast lògic dels governants. Però també ha admès motius endògens.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest punt, la socialista ha subratllat la bona gestió del president de la Generalitat, José Montilla, citant fins i tot alguns exemples d'increment de mestres i de centres de salut, però ha afegit que "s'ha fet molt de soroll i soroll dolent". "Que si sobiranisme, que si independentisme... tot això ha portat la marca tripartit a tenir una mala valoració malgrat la bona gestió", ha explicat.

És més, Chacón ha dit que té la sensació que "alguns dels socis al matí governaven i a la tarda desfeien tot el que s'havia governat", i això, ha remarcat, ho han pagat els socialistes amb una derrota que ha qualificat de "contundent".

stats