Política 29/05/2011

Chacón lloa Rubalcaba: "Tenim un gran candidat"

La ministra de Defensa ha destacat el "magnífic full de serveis" del vicepresident espanyol

Redacció
1 min

BarcelonaLa ministra de Defensa, Carme Chacón, ha assegurat aquest diumenge que el vicepresident primer del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, és un "gran candidat" pel PSOE de cara a les pròximes eleccions generals en ser un "polític molt experimentat" amb "un magnífic full de serveis". Chacón, en declaracions a TVE, ha destacat "els èxits i la capacitat de treball" de Rubalcaba en la lluita contra el terrorisme d'ETA.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Tenim un gran candidat. Un polític molt experimentat, amb un magnífic full de serveis dilatat en el temps", ha afirmat la titular de Defensa, que s'ha referit a Rubalcaba un dia després que Zapatero i el Comitè Federal l'avalessin per competir en les primàries de les quals n'ha de sortir el futur cartell electoral del PSOE. La dirigent catalana, que dijous passat va renunciar a participar en aquestes primàries en favor de la unitat del partit i de l'estabilitat del govern espanyol, ha donat suport a la decisió que va adoptar el màxim òrgan del PSOE.

"(Jo) havia pres la decisió que havia pres i crec que ahir vam prendre la que havíem de prendre. Per tots és coneguda la capacitat d'Alfredo Pérez Rubalcaba, tenim un bon candidat", ha insistit. Una vegada resolta aquesta incògnita, Chacón ha demanat "treballar l'any que li queda" a l'executiu de Zapatero.

stats