DEBAT PRECONGRESSUAL AL PSOE
Política 21/12/2011

Chacón diu que només és una "membre més" de l'equip que vol renovar el PSOE

La ministra en funcions ho ha dit abans d'entrar en una reunió a Madrid amb el grup de dirigents socialistes que han signat el manifest 'Mucho PSOE por hacer'. L'obertura del debat precongressual ha generat malestar en altres sectors del PSOE

Agències
1 min

MadridLa ministra de Defensa en funcions, Carme Chacón, ha afirmat aquest dimecres que és una "membre més" del "gran equip" que vol obrir un debat sobre el PSOE i ha advocat per un diàleg sobre les idees del partit abans que els "noms", informa Efe. Així s'ha expressat Chacón davant els mitjans abans de participar en un hotel madrileny en la reunió entre un grup de dirigents socialistes que han signat un manifest ("Mucho PSOE por hacer") en què proposen un nou projecte per al PSOE.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Davant la pregunta sobre si aquest grup s'ha concebut com una plataforma perquè la dirigent catalana faci un pas endavant, Chacón ha assegurat que només és una "membre més de tot un equip de gent de tot el país, del socialisme espanyol" que vol "obrir un debat" sobre el futur del PSOE. Un debat que Chacón veu "necessari" per "aixecar el partit". És "una evidència" que el debat "de les idees és bo i, en particular, és molt bo abans dels noms", ha reblat.

Valenciano, molesta

La responsable de l'última campanya electoral del PSOE, Elena Valenciano, ha considerat aquest dimecres "injust" i "inoportú" el document per a un nou PSOE signat per diversos dirigents socialistes, en la part en la qual es refereix a la gestió de l'expresident del govern José Luis Rodríguez Zapatero.



p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats