Política 21/10/2013

CiU consideraria un "veto" que Mas no pogués parlar al fòrum euromediterrani d'aquest dimecres

"Seria sorprenent", ha apuntat el secretari general de CiU, Josep A. Duran i Lleida, després de la reunió de la cúpula de la federació nacionalista

Oriol March
1 min

BarcelonaCiU trobaria un "veto" que el govern espanyol no permetés al president de la Generalitat, Artur Mas, fer una breu intervenció en el marc del fòrum euromediterrani que se celebra aquest dimecres a Barcelona. Així ho ha considerat el secretari general de la federació, Josep A. Duran i Lleida, que ha afegit que seria "sorprenent" que la Moncloa no autoritzés la breu intervenció de Mas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Duran, en el transcurs de la reunió no s'ha tractat el xoc institucional que hi va haver la setmana passada entre la Generalitat i el govern espanyol en un acte de Foment del Treball. Mas no hi va assistir perquè no estava conforme amb el fet que qui tanqués la cerimònia fos la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, que aquell dia exercia de presidenta en funcions per la presència de Mariano Rajoy a la cimera iberoamericana de Panamà.

stats