Política 09/03/2015

CiU vol còpia del CD de La Camarga que Jordi Pujol Ferrusola va lliurar al Parlament

Fernández respon que s'espera una resposta "aviat" dels jutjats a la demanda de "transcripció". El PP posa en dubte ara l'autenticitat de l'enregistrament

L.vicens / M.colomer
1 min
Jordi Pujol Ferrusola, en una imatge d'arxiu / ARA

BarcelonaLa diputada de CiU, Meritxell Borràs, ha demanat al president de la comissió d'investigació sobre el frau fiscal, David Fernández, una còpia del CD amb l'enregistrament de la conversa entre Alícia Sánchez-Camacho i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola Victoria Álvarez al restaurant La Camarga que el primogènit de l'expresident Pujol va lliurar en comparèixer-hi. "O bé voldríem una còpia del CD o que a la comissió s'alliberi la conversa estrictament privada però que puguem fer ús del que afecta aquesta comissió", ha traslladat Borràs a Fernández abans que arrenqués la sessió en què compareix Oleguer Pujol Ferrusola.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fernández ha respost que el CD, amb sentència que en prohibeix la reproducció, està en mans de la presidenta de la cambra, Núria de Gispert, i que en paral·lel s'espera "aviat" una resposta dels jutjats a la demanda de "transcripció". En qualsevol cas, Fernández s'ha sumat a la petició de Borràs que, en tot cas, "interessa" el contingut de "rellevància política" i que volen "blindar la intimitat" del que apareix a la conversa entre Camacho i Álvarez, que v a acabar esdevenint un dels epicentres del cas d'espionatge polític a Catalunya.

El PP dubta de l'autenticitat

El diputat del PP Santi Rodríguez ha posat en dubte l'autenticitat del CD tant per l'origen "anònim" com pel contingut. Per això ha demanat als diputats no referir-s'hi com el CD de La Camarga. "No és un aclariment innocu", ha afegit.

stats