Política 09/06/2014

El president del Congrés demana a Mas que reflexioni, perquè si marxa Duran serà "un cop fatal"

Posada creu que el líder d'Unió ha fet una "tasca molt bona" a Madrid perquè ha expressat una mica "els dubtes" que existeixen a Catalunya

Europa Press
1 min

MadridEl president del Congrés, Jesús Posada, creu que si el líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, renuncia a ser portaveu parlamentari de CiU serà "un cop fatal". Per això, insta el president de la Generalitat, Artur Mas, a "reflexionar seriosament".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"És un mal camí, crec que Artur Mas hauria de reflexionar seriosament cap on estem anant perquè un home com Duran no pugui ser portaveu de CiU, jo ho veig com un tema greu", ha dit Posada en una entrevista a la Cope.

Posada considera que Duran ha fet "una tasca molt bona" representant CiU, perquè ha expressat una mica "els dubtes" que existeixen a Catalunya, on hi ha "sentiments independentistes", sentiments de "patriotisme espanyol" i "una massa de gent que oscil·la".

A més, s'ha mostrat molt preocupat per la consulta del 9-N i, com a president del Congrés, ha defensat la posició de la cambra, que va rebutjar per àmplia majoria cedir a Catalunya la possibilitat de convocar un referèndum.

Posada ha qualificat d'"excel·lent" la sessió en què es va debatre la proposició de la llei del Parlament, perquè l'assumpte es va tractar "molt profundament" i va haver-hi intents de "posar-se en el lloc de l'altre", i després es va votar i es va deixar clar que cal "seguir d'acord" amb el que estableix la Constitució.

stats