POLÍTICA
Política 24/09/2011

CiU i ERC: Comença el desglaç

La transició nacional de CiU, els canvis a la direcció i estratègia d'ERC i l'escenari després del 20-N faciliten l'acostament entre els dos partits

Marc Colomer
1 min
A CONTRARELLOTGE Els voluntaris treballen ja  a contrarellotge desensobrant el vot anticipat. El suport d'altres països Els observadors internacionals van ser rebuts ahir a l'hotel Juan Carlos I.

BarcelonaMoviments de fons en el mapa polític català. Les direccions de CiU i ERC han donat mostres que tenen intenció de deixar enrere anys de ressentiments i retrets mutus per iniciar un període de distensió que per ara es concentra exclusivament en el terreny de les declaracions públiques, però també amb converses amb la màxima discreció.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El procés es pot accelerar en funció de l'escenari després del 20-N. El discurs de transició nacional d'Artur Mas i l'objectiu del concert econòmic, la renovació dels líders i les estratègies d'ERC i una eventual majoria absoluta del PP a Madrid són les claus.

Aques escenari arriba després del daltabaix electoral d'ERC i la renovació de l'executiva i després d'una llarga cronologia i plena d'alts i baixos.

Podeu llegir el reportatge i la cronologia a l'ARA PREMIUM.

stats