CAP AL 20-N
Política 15/11/2011

CiU redobla les crítiques contra el PSC i l'acusa de "predre credibilitat" perquè "s'aprofita" de les retallades

Així ho han expressat el candidat de CiU a les eleccions espanyoles, Josep A. Duran i Lleida, i el president de la Generalitat, Artur Mas, en el tancament de campanya de la federació a Lleida

Oriol March
1 min

LleidaEn el context d'una vaga de metges, celebrada avui, que suposa la primera aturada laboral en protesta per les retallades pressupostàries que ha dut a terme el govern de la Generalitat, CiU ha aprofitat per redoblar les seves crítiques contra el PSC per la situació "crítica" en què van deixar les finances de la Generalitat després dels anys del tripartit. "Els bombers mai som els culpables, sempre ho són aquells que han provocat el foc", ha explicat el president de la Generalitat, Artur Mas, en el míting de tancament de campanya de CiU a Lleida.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la mateixa línia s'ha expressat el candidat a les eleccions espanyoles, Josep A. Duran i Lleida, que ha lloat la manera com Mas està afrontant el difícil context econòmic des de la Generalitat "sense pensar en els interessos electoralistes. També ha criticat amb duresa -a pesar de la seva més que notable afonia- la candidata del PSC, Carme Chacón, per haver-se alineat sempre amb el PSOE i sempre "en contra dels interessos de Catalunya". Tal com ja va dir ahir a Terrassa, Duran ha assegurat que Chacón hauria de portar l'assumpte del fons de competitivitat al consell de ministres de divendres i, així, contribuir a mitigar les retallades en sanitat.

stats