Publicitat
Publicitat

LES FINANCES DE LA GENERALITAT

CiU intensifica la negociació amb el PP per tancar avui l'acord de pressupostos

La taxa que el Govern vol aplicar a les empreses subministradores d'aigua és el principal punt de discrepància per arribar al pacte

CiU vol tancar avui l’acord pels pressupostos en vistes de la reunió de demà de la Comissió d'Economia i Finances, que elaborarà i votarà el dictamen sobre el projecte de llei de pressupostos i el del projecte de llei de mesures fiscals i financeres. Aquest matí, una comitiva de CiU s’ha reunit amb el PP per tractar els serrells pendents per tancar un pacte, i aquesta mateixa tarda tornaran a seure a la taula de negociació. El principal punt de discrepància és la taxa que el Govern vol aplicar a les empreses subministradores d’aigua.

 

“L’acord no està tancat ni trencat, però hem fet un pas endavant”, ha assegurat el diputat de CiU Ramon Espadaler, que juntament amb el portaveu del Govern, Francesc Homs, i el portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, s’han reunit aquest matí amb els diputats del PP Enric Millo, Jordi Cornet, José Antonio Coto i Santi Rodríguez.

 

Després d’aquesta primera trobada, CiU i PP han decidit separar la negociació sobre tot allò que gira a l’entorn de l’Agència Catalana de l’Aigua i la polèmica taxa de l’euro per recepta i l’impost turístic, on ja existeix un acord que està pendent dels últims matisos.


Aquesta mateixa tarda, els interlocutors de la negociació es tornaran a reunir per explorar si es pot tancar definitivament l’acord.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT