Política 14/07/2014

Pere Font, un dels regidors de CiU imputats, nou alcalde de Torredembarra sense cap vot

El ple d'aquest dilluns havia de nomenar el socialista Enric Grangel si CiU, com havia anunciat, no presentava candidat alternatiu. A última hora, però, el convergent Pere Font ha presentant candidatura i ha esdevingut alcalde sense sumar ni un sol vot, en tant que representant de la llista més votada i després que Grangel no hagi aconseguit el suport de la majoria absoluta

Ara
1 min
Pere Font, regidor de CiU imputat / ACN

BarcelonaEl grup municipal de Convergència i Unió Torredembarra manté l'alcaldia per sorpresa. Pere Font, un dels sis regidors imputats per corrupció, és el nou alcalde sense rebre ni un sol vot. Tampoc el seu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El cas és que CiU s'havia compromès a no presentar candidatura a l'alcaldia després que esclatés l'escàndol de suposada corrupció que va portar l'ara ja exalcalde a la presó -n'ha sortit avui sense fiança. Però a última hora i contra tot pronòstic, ha presentat candidatura, i el fet que el socialista Enric Grangel no hagi arribat als 9 regidors de la majoria absoluta -l'han votat set regidors- ha fet que fos nomenat Font en tant que representant de la llista més votada.

El ple extraordinari d'aquest dilluns havia de nomenar alcalde el candidat del PSC fins al final d'aquesta legislatura després de l'acord entre les forces de l'oposició per aïllar els regidors imputats.

stats