NOU GOVERN
Política 11/12/2010

CiU demana al govern sortint una radiografia dels departaments de la Generalitat

La federació vol saber quin és l'estat de cada conselleria, els seus comptes i el número de càrrecs amb l'objectiu de reduir l'estructura del Govern

Redacció
1 min
David Madí, encarregat per part de CiU del traspàs de poders entre el govern entrant i el govern sortint

BarcelonaUn dia després de conèixer que el ple de constitució del Parlament serà el proper dijous 16 de desembre, aquest matí s'ha produït ja la primera reunió per començar a preparar el traspàs de poders. El secretari de Comunicació i Estratègia de CDC, David Madí, ha participat en una primera trobada amb la secretària del Govern, Laia Bonet, i li ha demanat una radiografia dels departaments de la Generalitat, segons han explicat a l'ACN fonts de la federació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

CiU vol saber quin és l'estat de cada conselleria, els seus comptes i el número de càrrecs, amb l'objectiu de reduir després l'estructura política de la Generalitat però també per conèixer la situació de cada departament. La reunió d'aquest matí s'ha produït en un clima cordial. Ha estat una primera presa de contacte que ha servit perquè Madí, que ha assistit acompanyat del gerent de CDC, Germà Gordó, demanés una radiografia dels departaments de la Generalitat.

De fet, una de les primeres mesures de CiU serà reduir un 30% el número d'alts càrrecs de l'administració. La federació, a més, vol governar aplicant-se la norma de l'austeritat. Es preveu una nova reunió quan la secretària del Govern en funcions disposi d'aquesta informació. A banda, s'ha de produir també la trobada institucional entre el president sortint, José Montilla, i l'entrant, Artur Mas, reunió que es preveu per abans de Nadal.

stats