Publicitat
Publicitat

CiU espera el "suport majoritari" del Congrés al Corredor Mediterrani

Duran i Lleida espera que la votació, a la que el PSOE donarà suport, signifiqui "un reforç davant l'organisme europeu" que ha de decidir prioritzar la infraestructura

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha dit que confia en "el suport majoritari" del Congrés en la votació que se celebrarà aquesta tarda per donar suport al corredor ferroviari mediterrani d'Algesires a la frontera francesa passant per Catalunya. CiU espera que la votació signifiqui un "reforç davant l'organisme europeu" que ha de decidir si situa aquesta infraestructura entre les prioritàries.

L'esmena que es votarà insta al govern espanyol a "donar suport de forma inequívoca a la inclusió de la totalitat del Corredor del Mediterrani a la Xarxa Bàsica Transeuropea del Transport, des d'Algesires fins la frontera francesa passant per Almeria, Múrcia, Comunitat Valenciana i Catalunya, així com la consideració de projectes prioritaris dels trams pendents d'execució del mateix".

El text també demana "el reinici de les obres de desdoblament del tram Vandellós-Tarragona del Corredor Mediterrani", unes obres de les que s'ha suprimit el caràcter "immediat" per aconseguir el vot del PSOE. També es reclama "accelerar la licitació dels accessos ferroviaris i viaris al Port de Barcelona i del tram València-Castelló".

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT