Parlament

Li ho han demanat tots els grups de l'oposició

CiU no fa públic el pla de viabilitat perquè les negociacions no esdevinguin un "Gran Germà"

Ciutadans ha amenaçat en forçar un ple extraordinari per conèixer i debatre el contingut del text

El portaveu del Parlament de CiU, Jordi Turull, ha rebutjat la proposta presentada per tots els grups parlamentaris de fer públic el pla de viabilitat que es va presentar a Madrid, perquè si no, ha dit, la negociació amb el govern espanyol es convertiria en un "Gran Germà" o "en una casa de testets". Turull, a més, ha afirmat que el text es mostrarà públicament quan estigui aprovat, i ha rebutjat qualsevol acusació d'ocultació per interessos propis en recordar que ells no tenen cap problema en mostrar els números de l'anterior govern, perquè "qui quedarien retratats serien uns altres."

A més, ha acusat al PSC d'utilitzar la tàctica de "la millor defensa és un bon atac", ja que denuncien retallades inexistents que generen "desinformació i pànic" als ciutadans.

En aquesta línia, Ciutadans ha amenaçat en forçar un ple extraordinari per debatre el pla de viabilitat, però de moment només han obtingut el suport d'Esquerra. ICV-EUiA i PP estudiaran la proposta, mentre que el PSC espera que no calgui esperar a aquesta mesura per poder accedir al text.

Més continguts de