POLÍTICA
Política 19/08/2011

CiU s'abstindrà en la votació del Reial Decret aprovat avui pel consell de ministres

Així ho ha confirmat el líder dels nacionalistes al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, en una roda de premsa posterior a la compareixença del govern espanyol

Oriol March
1 min
El candidat de CiU a les generals, Josep Antoni Duran i Lleida / EFE

BarcelonaCiU s'abstindrà en la votació del reial decret que ha aprovat avui el consell de ministres amb la intenció de reactivar l'activitat econòmica. Així ho ha assegurat el líder dels nacionalistes a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida, en una roda de premsa aquest migdia. Duran ha afirmat que hi ha punts del decret que li semblen bé, com la reducció de l'IVA per comprar habitatges, però que no comparteix la manera amb què s'ha dut a terme la voluntat d'incrementar la pressió fiscal a les empreses.



Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a la supressió de les diputacions que ha proposat el candidat socialista Alfredo Pérez Rubalcaba, ha assegurat que "no li surten els números de l'estalvi" que Rubalcaba va situar en 1.000 milions d'euros. "Caldria reduir en armament, per exemple", ha assegurat.



Sobre la polèmica per qui ha d'ocupar el número dos de la seva candidatura al Congrés, lloc per al qual s'ha postulat Oriol Pujol, Duran ha recordat que la situació no l'incomoda i que la decisió es prendrà quan toqui, és a dir, al setembre.

stats