Política 18/11/2016

Cifuentes demana perdó per les seves declaracions sobre Andalusia

La presidenta de la Comunitat de Madrid considera "mesquí" que s'hagin tret de context les seves afirmacions i assegura que la Junta ha "inflat artificialment" la polèmica

Europa Press
1 min
Cristina Cifuentes en una imatge d'arxiu

RomaLa presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ha demanat "perdó" aquest divendres per les declaracions que ha fet en les darreres hores sobre Andalusia. Cifuentes ha aixecat polseguera a Andalusia en afirmar que "els madrilenys estan pagant 3.000 milions d'euros perquè els andalusos tinguin sanitat i educació". Des de Roma, on s'ha reunit amb l'arquebisbe de Madrid, Carlos Osorio, la presidenta madrilenya ha garantit que la seva intenció no ha estat en cap moment ofendre a ningú. "Si algú s'ha sentit ofès, demano disculpes, perquè ni era la meva intenció ni era el que estava fent", ha subratllat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Cifuentes, ha estat el PSOE d'Andalusia i la Junta els que "han inflat de manera artificial una polèmica que és falsa completament". "No sé ben bé amb quina intenció ho han fet", ha afegit, i ha considerat "mesquí" que s'hagin tret de context les seves paraules.

"A alguns el victimisme els funciona bé. Estan volent crear un enfrontament que no existeix", ha assenyalat. Cifuentes ha assegurat que ella sempre ha estat partidària de la "solidaritat interregional". La presidenta andalusa, Susana Díaz, ha estat una de les que havia respost amb més contundència les declaracions inicials de la presidenta madrilenya.

stats