POLÍTICA
Política 23/01/2011

El líder del grup que ha intentat agredir Laporta el va amenaçar amb un article a la premsa

"Si ve a insultar, recollirà les conseqüències de la seva provocació", va advertir el líder de Coalición Valenciana, Juan García Sentandreu, en un article d'opinió que va publicar ahir el diari Levante titulat 'Laporta, queda't a casa!'

Redacció
1 min

VALÈNCIAEl líder del grup extraparlamentari anticatalanista i ultra del País Valencià que ha intentat agredir Laporta en la seva arribada a l'acte de presentació de Solidaritat Catalana a València, ja va avisar ahir en un article a Levante que la visita de l'expresident del Barça tindria conseqüències. "Si ve a insultar ia provocar, l'únic que va a aconseguir és crispar i recollir les conseqüències de la seva provocació", va advertir, per afegir que si mantenia la visita "no tots els valencians responen amb la rialla a la pallassada catalanista o són capaços de reprimir la ràbia que produeixen aquest tipus de andanades".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Els valencians som un poble pacífic. Jo diria que excessivament pacífic. Però que no pensi que tots som iguals. I si Joan Laporta ve a tocar-nos els ous i les arrels, la legalitat i la nostra identitat, es pot trobar amb qualsevol tipus de resposta. Així que el millor que pot fer és quedar-se a casa seva.", concloïa amb agressivitat l'article.

stats