Política 29/10/2012

Duran i Lleida: "Si no tenim una majoria àmplia el 25-N no podrem portar a terme els nostres objectius, com ara la consulta"

El secretari general de CiU diu a Catalunya Ràdio que el programa electoral de la coalició nacionalista és un full de ruta cap a l'estat propi, però en la línia d'aconseguir "les estructures d'estat que necessita Catalunya" com a "nació" que és

Ara
1 min
Duran i Lleida a Mataró. MANOLO GARCÍA

BarcelonaEl secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, condiciona la força de negociació de la coalició nacionalista per a la celebració d'un referèndum dins la legalitat a una majoria ferma d'Artur Mas el 25-N. "Si no tenim una majoria àmplia el 25-N, no podrem portar a terme els nostres objectius, com ara la consulta". En declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', Duran i Lleida ha destacat que la principal diferència que presenten CiU i el PSC, pel que fa a la inclusió de la celebració d'una consulta legal sobre l'autodeterminació als seus respectius programes electorals, és que la proposta dels socialistes "té un gran problema, i és que depèn del PSOE, que els han d'autoritzar" per presentar la proposta a Madrid. "Nosaltres tenim plena llibertat per fer-ho", ha remarcat el secretari general de CiU.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran i Lleida assegura que el programa electoral de la coalició nacionalista és un full de ruta cap a l'estat propi, però matisa que ho és en la línia d'aconseguir "les estructures d'estat que necessita Catalunya" com a "nació" que és.

stats