Política 06/02/2013

Ciutadans acusa Mas "d'encobrir la corrupció del seu partit" amb la cimera

Albert Rivera proposa dimissions als polítics imputats

Anna Mateo
1 min

BarcelonaEl president de C's, Albert Rivera, ha acusat el President de la Generalitat, Artur Mas, de "maquillar els casos de corrupció que afecten CiU, com el cas ITV o el cas Clotilde" amb la cimera d'avui contra la corrupció convocada pel president amb els òrgans judicials a porta tancada, i li ha demanat que "primer faci neteja en el seu partit". Rivera ha assegurat que els presumptes casos de corrupció dins del partit convergent "inhabiliten Mas per donar lliçons i per dirigir CDC".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Albert Rivera ha exigit que tots els polítics imputats per corrupció "s'haurien d'apartar de la vida pública fins que es resolgui el cas i quedar inhabilitats si hi ha una condemna". La proposta de C's en el seu programa electoral "defensa la separació de poders legislatiu i judicial per assolir la regeneració democràtica de manera urgent" ha afegit Rivera.

Sobre el cas Bárcenas, el president de C's ha criticat el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, per "tractar com a súbdits els ciutadans espanyols".

stats