Política 08/10/2014

C's acusa Mas d'"amagar" l'estratègia cap al 9-N "com un vulgar delinqüent"

La diputada i portaveu del partit Carina Mejías veu el president de la Generalitat «atrapat» entre el govern espanyol i el TC, per un costat, i ERC, ANC i Òmnium a l'altre

Ara
1 min

BarcelonaLa diputada i portaveu parlamentària de C's, Carina Mejías, ha acusat aquest dimecres al president de la Generalitat, Artur Mas, d'estar "amagant" la seva "estratègia" cap al 9-N «com un vulgar delinqüent perquè no l'enxampin». Mejías ha considerat que d'aquesta manera, el president de la Generalitat està "provocant més tensió".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Mas està en fals, està atrapat entre el TC, que respondrà a les seves accions il·legals, ERC que l'empeny en solitari a l'abisme del referèndum il·legal, i l'ANC i Òmnium Cultural, que li marquen l'agenda al carrer", ha etzibat l'exdiputada del PP i actual dirigent de Ciutadans.

Per Ciutadans Mas saps que està "a la fi de la seva carrera política", cosa que explica, diuen, que faci "continues crides a altres partits als que utilitza per escenificar una falsa unitat i als que pretén utilitzar com a salvavides per no enfonsar-se sol".

La inviabilitat del projecte del 9-N

Carina Mejías ha advertit que el projecte polític que ha atribuït en exclusiva a Mas "no te viabilitat política" i ha donat per fet que "altres forces l'han abandonat en la seva estratègia, com el PSC i ICV, per la seva evident divisió interna". Per això, li ha demanat "que eviti als catalans aquesta situació d'angoixa i de tensió política i social" i que convoqui eleccions anticipades.

stats