Política 06/07/2014

Ciutadans acusa Puig de "confrontar" els catalans amb la resta de comunitats

El conseller d'Empresa i Ocupació va assegurar aquest dissabte que Extremadura abaixa els impostos "a costa dels diners dels catalans"

Europa Press
1 min

BarcelonaEl secretari general i portaveu de C's, Matías Alonso, ha acusat aquest diumenge el conseller d'Economia i Ocupació, Felip Puig, de "confrontar" els catalans amb el Govern i la resta de comunitats autònomes. En un comunicat, Alonso ha instat Puig a abandonar el "victimisme", després que el conseller digués aquest dissabte que Extremadura abaixarà impostos "a costa dels diners dels catalans".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per aquesta raó, Alonso ha lamentat que Puig "aferma les seves tesis separatistes sembrant odi i desconfiança en la resta d'espanyols".

A més, s'ha dirigit a l'aspirant a liderar el PSC, Miquel Iceta, per demanar-li que no "maregi la perdiu" defensant consultes legals que només donen pàbul al separatisme.

"No ajuda en res a sortir de la greu crisi institucional i de govern que ha provocat el desafiament separatista d'Artur Mas i el silenci irresponsable de Mariano Rajoy", ha diagnosticat.

stats