Política 29/04/2015

Ciutadans no entrarà a cap govern de PP, PSOE o Podem, segons 'El País'

Fonts de la formació d'Albert Rivera citades pel rotatiu no descarten acords puntuals o pactes d'estabilitat, però sempre des de fora els executius autonòmics o locals

Ara
1 min
Captura de l'article a l'edició digital d''El País'

BarcelonaCiutadans no signarà pactes que impliquin la seva entrada a cap govern allà on no guanyi les eleccions municipals i autonòmiques del 24 de maig. Així s'afirma en un article publicat aquest dimecres a 'El País', que cita José Manuel Villegas, vicesecretari general de la formació i cap de gabinet del líder de C's, Albert Rivera: "Allà on no haguem guanyat, no estarem al govern", diu, per matisar: "Com a molt, hi haurà o hi podrà haver acords puntuals de govern a canvi de mesures concretes, i ens plantejarem pactes d'estabilitat en funció del volum de coincidències programàtiques, però sempre des de fora del govern".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquestes informacions arriben en un moment en què PP i PSOE pressionen Ciutadans perquè facin públic a quin partit –Podem inclòs– donarien suport després dels comicis. "No lluitem contra ningú", diu al rotatiu una font de la direcció de C's. "Uns diuen que som la crossa del PP i altres, la del PSOE. Que es posin d'acord!", es queixa la mateixa font, per assegurar que el partit de Rivera té "un projecte d'il·lusió per a tots els espanyols".

stats