Política 14/11/2017

Ciutadans manté els mateixos cinc noms que el 2015 per encapçalar la llista del 21 de desembre

Carrizosa, Espejo-Saavedra, De Páramo i Sierra acompanyaran Arrimadas

Mireia Esteve
2 min
La cap de l'oposició, Inés Arrimadas, en roda de premsa al costat dels portaveus parlamentaris de Cs, Carlos Carrizosa i Fernando de Páramo

BarcelonaCiutadans aposta per la continuïtat per encarar les eleccions del 21 de desembre. Ha incorporat el periodista i tertulià Nacho Martín Blanco com a fitxatge estrella, però la formació manté els mateixos noms per als cinc primers de la llista que el 2015, segons han explicat diverses fonts del partit a l'ARA. A Inés Arrimadas l'acompanyaran Carlos Carrizosa, Fernando de Páramo, José María Espejo-Saavedra i Sonia Sierra. De número 6 hi anirà Martín Blanco.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest dilluns el secretari general del partit, José Manuel Villegas, va explicar en roda de premsa que la formació també mantindria els mateixos caps de llista que el 2015 a les quatre províncies catalanes. Així, Matías Alonso encapçalarà la llista per Tarragona, Jorge Soler per Lleida i Jean Castel per Girona. La diputada Lorena Roldán passarà a ser la número 2 per Tarragona -el 2015 va ser número 4.

La resta de noms de la llista per Barcelona són els mateixos de fa dos anys. Així, repeteixen diputats com David Mejía, Joan García, Marina Bravo o Noemí de la Calle, però més avall dels 10 primers llocs de la candidatura, s'incorporen altres noms com Mari Luz Guilarte, que va ser la número 2 de Ciutadans per Barcelona a les eleccions municipals del 2007, o Munia Fernández, regidora de Sant Cugat del Vallès.

Divendres el Comitè Autonòmic de Catalunya va proposar les llistes per concórrer a les eleccions del 21 de desembre i ahir l'executiva del partit les va aprovar definitivament. Ciutadans aposta per una línia continuista per fer front als comicis del 21 de desembre després que al mes de maig el partit ja va escollir a través de primàries Inés Arrimadas com a cap de llista.

stats