Política 02/12/2014

Ciutadans assegura que els pressupostos presentats pel Govern són "paper mullat"

Carina Mejías, portaveu parlamentària dels espanyolistes, assegura que Mas ha de convocar eleccions si no troba aliats per aprovar els comptes per al 2015

O. March / L. Vicens
1 min

BarcelonaLa primera valoració que fa Ciutadans dels pressupostos per al 2015 es basa en assenyalar que el projecte d'Andreu Mas-Colell està basat en "previsions fictícies" i que, per tant, els comptes són "paper mullat". En aquests termes s'ha expressat la portaveu parlamentària dels espanyolistes, Carina Mejías, en roda de premsa al Parlament, on també ha anunciat que presentaran esmena a la totalitat al projecte presentat pel conseller d'Economia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Considerem que els pressupostos no tenen cap mena de credibilitat. Tornen a tenir partides trampa fins que s'eleven fins als 2.500 milions d'euros, com és el cas de la del deute històric. També Contenen avançament del fons de competitivitat que no sabem si es compliran. Es fia tot a negociacions amb l'Estat", ha assenyalat Mejías.

La portaveu parlamentària de Ciutadans ha afegit que, en cas que el president de la Generalitat, Artur Mas, no trobi suport per tirar endavant els comptes, "haurà de convocar eleccions".

stats