Colau dóna suport a Trias en la firma de la proposta de renovació del Mobile World Congress fins al 2023

L'alcalde en funcions ha convidat a l'acte els partits que van aconseguir representació a l'Ajuntament per les eleccions del 24-M. Només la CUP ha decidit no participar-hi

 

L'Ajuntament de Barcelona ha signat aquest dimarts la proposta de renovació del Mobile World Congress (MWC) fins al 2023, un acte al qual l'alcalde en funcions, Xavier Trias, ha convidat a tots els partits que van aconseguir representació en les eleccions municipals. L'acord s'ha signat a les 09.45 hores al Saló Tàpies de l'Ajuntament. A l'acte hi han participat Ada Colau (Barcelona en Comú), Jaume Colboni (PSC), Alfred Bosch (ERC), Àngels Esteller (PP) –en substitució d'Alberto Fernández, que es troba de viatge– i Carina Mejías (C's). No hi ha assistit María José Lecha (CUP), que havia declinat la invitació de Trias.

Segons ha explicat el consistori, es tracta de posar "sobre el paper la proposta econòmica" de l'Ajuntament perquè l'organització del Mobile la valori i el congrés romangui a la capital catalana almenys vuit anys més. La CUP no ha volgut assistir a l'acte per considerar que la renovació es realitza sense un debat previ que analitzi les condicions laborals dels seus treballadors i la possibilitat de fer del congrés una oportunitat "més participativa" per a la ciutat. La CUP ha criticat la complicitat de Colau amb CiU. "No podem entendre la seva posició de cedir tan ràpid", ha lamentat la formació cupaire.

Més continguts de