Política 11/12/2018

Ada Colau serà finalment l'única candidata a encapçalar els comuns a Barcelona

Albert Reyes renuncia a la seva candidatura per liderar la llista de BComú

Ara
1 min
L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en una imatge d’arxiu.

BarcelonaL'actual alcaldessa de Barcelona i líder dels comuns, Ada Colau, és des d'aquest dimarts l'única candidata a ser cap de llista de Barcelona en Comú de cara a les municipals del 2019. Aquest dilluns, el comitè electoral va acceptar la renúncia d'Albert Reyes, que era l'altre candidat a cap de llista, segons ha informat BComú en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Un cop s'ha publicat definitivament la candidatura de Colau, l'organització prepara ara trobades entre ella i activistes de la formació per explicar els projectes que vol impulsar i "recollir les propostes de criteris i perfils de candidats que podrien formar part del seu equip".

Així, Colau es tornarà a presentar com a alcaldable de Barcelona i optarà a un segon mandat. A hores d'ara ja se sap que l'exconseller Ernest Maragall serà el cap de llista d'ERC, l'ex primer ministre francès Manuel Valls el de Ciutadans i l'ex tinent d'alcalde Jaume Collboni el del PSC. Encara s'ha de concretar qui encapçalarà la candidatura de la CUP i com es presentarà a les municipals de la capital catalana l'espai de JxCat i el PDECat, i qui liderarà la llista que sorgeixi de Primàries Barcelona.

stats