Política 31/05/2015

Colau promet al personal de l'Ajuntament que intentarà millorar les seves condicions laborals

La propera alcaldessa de Barcelona garanteix un "tracte exemplar del consistori als seus treballadors, des del diàleg i la col·laboració permanent"

Ara
1 min
Ada Colau durant el seu primer discurs com a candidata oficial de Barcelona en Comú / CRISTINA CALDERER

BarcelonaLa pròxima alcaldessa de Barcelona, Ada Colau (Barcelona en Comú), ha emès una carta als treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Barcelona. En la missiva els ha traslladat el seu "ferm compromís" amb el "manteniment de les condicions laborals" i la seva voluntat, "en la mesura que sigui possible", de millorar-les.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

D'aquesta manera ha volgut acabar amb els "rumors malintencionats" que assegura que han circulat en els darrers mesos i setmanes. "Vull transmetre-us tranquil·litat i demanar-vos que, abans de creure qualsevol rumor estrany, ens feu arribar els dubtes i ens pregunteu directament", diu a la missiva. Colau entra a l'Ajuntament amb l'"ADN de la proximitat" i la voluntat de treballar a prop dels professionals perquè la maquinària del consistori funcioni en el "dia a dia". En aquest sentit fa gala del seu "compromís" de fer de Barcelona referent al món de ciutat "justa" i "democràtica", la qual cosa implica la "defensa dels serveis públics" i un "tracte exemplar de l'Ajuntament cap als seus treballadors, des del diàleg i la col·laboració permanent".

Colau ha assegurat que la "clau de l'èxit" del model de ciutat que proposa és que sigui "compartit" i és per això que vol que la seva entrada al consistori "suposi treballar plegats per la ciutat, que és la vocació de tot servidor públic, ja sigui electe o treballador municipal", assegura a la carta.

stats