Política 01/05/2015

Colau carrega contra les polítiques de "precarització" del govern de Trias

La candidata de BCN en Comú es compromet a impulsar un "segell de qualitat contractual" si és alcaldessa

N. Orriols
1 min
Ada Colau, amb Joan Carles Gallego a la manifestació de Barcelona / MANOLO GARCÍA

BarcelonaLa candidata a l'alcaldia de Barcelona per BCN en Comú, Ada Colau, ha criticat aquest divendres les polítiques d'austeritat i les reformes en el camp del treball. "La reforma laboral vulnera els drets fonamentals", ha dit, responsabilitzant al PP i també a CiU de la "precarització". En aquesta línia, ha aprofitat per carregar contra l'alcalde Xavier Trias: "En l'àmbit municipal es fan moltes coses que estan produint més precarietat", apuntant a les externalitzacions i privatitzacions del consistori.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, des de la manifestació de l'1 de maig a Barcelona, ha aprofitat per reivindicar la seva proposta electoral de "segell de qualitat contractual", amb la qual s'ha compromès a que l'ajuntament de Barcelona -i totes les empreses que treballin per aquest- sigui un "referent" en drets laborals.

Alhora, ha reivindicat els moviments obrers i les seves conquestes: "És el dia de reconèixer la lluita obrera. Moltes coses que semblaven impossible han estat possible gràcies a les mobilitzacions", ha dit.

Esquiva la crisi de Podem

Sobre la dimissió del número tres de Podem, Juan Carlos Monedero, no ha volgut fer declaracions, malgrat que aquest partit també forma part de la coalició que lidera. "Respecto els processos interns de totes les formacions polítiques", ha dit.

stats