Política 12/05/2015

Colau proposa eliminar les dietes i els cotxes oficials a l'Ajuntament

"No només volem que processin els Millets i Pujols, sinó que ens tornin els diners i s'injectin als serveis públics", diu la candidata de Barcelona en Comú

Dani Sánchez Ugart
1 min
Colau s’estrena com  a candidata amb durs atacs contra Trias

BarcelonaBarcelona en Comú vol eliminar els cotxes oficials i les dietes dels polítics a l'Ajuntament. Aquesta és una de les promeses que ha llançat la candidata de la formació, Ada Colau, en un míting a l'Esquerra de l'Eixample aquest dimarts. Davant d'unes 200 persones, Colau ha considerat que als polítics "ja se'ls paga" per anar a reunions i que no cal que rebin dietes per aquest concepte i ha considerat que "els servidors públics han de fer servir el transport públic".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La candidata, que ha englobat aquesta proposta en el bloc de mesures per "canviar les regles del joc" per fomentar la transparència a les institucions i acabar amb la corrupció, ha dit també que "no només volem que processin els Millets i Pujols, sinó que ens tornin els diners i s'injectin als serveis públics".

La candidata de Barcelona en Comú també ha presentat un conjunt de mesures dedicades a la gent gran, com ara l'ampliació de la targeta rosa, que dóna accés al transport públic i a altres serveis de manera gratuïta o subvencionada.

A més, Colau també ha considerat que les enquestes –"algunes ens donen segons i altres tercers", ha dit– demostren que "se'ns visualitza com a alternativa" i ha demanat als presents que facin "córrer la veu", perquè hi ha molts barcelonins que encara no coneixen la formació.

stats