PRIMÀRIES DEL PSC
Política 05/04/2014

Collboni: “Si aconseguim que aquest projecte sigui imparable guanyarem l'alcaldia”

Fa una crida a la militància i als afins socialistes a sentir-se "orgullosos" de la feina feta pel PSC a Barcelona

S. González / M. Ortega
1 min

Barcelona"Si aconseguim que aquest projecte sigui imparable guanyarem l'alcaldia", ha proclamat un exultant Jaume Collboni després de saber-se guanyador de les primàries del PSC de Barcelona. El nou alcaldable ha fet una crida a sumar esforços per abanderar un projecte "sòlid, solvent i igualitari" que faci recuperar als socialistes l'ajuntament que va governar durant 32 anys.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Collboni ha assegurat que és conscient de les dificultats per què travessa el partit però ha demanat a la seva militància que se senti "orgullosa" de la feina feta a la ciutat. Ara, ha dit, és moment d'enfrontar-se a una "tercera volta", que és guanyar les municipals del 2015. "No ens aturarem, hem de tornar a caminar per tornar a ser la Barcelona que van somiar els alcaldes Serra, Maragall, Clos i Hereu", ha proclamat.

Tot i que Carmen Andrés ha demanat aquest dissabte al nou alcaldable que tingui en compte el projecte que ha abanderat, Collboni s'ha limitat a assegurar que "compta" amb totes les persones que han participat i donat suport a les primàries.

El dirigent no s'ha estat de fer una advertència a tots els que han criticat el procés de primàries. "A aquells que ens han volgut desprestigiar, se'ls tornarà en contra", ha subratllat, i ha afegit que ara la resta de candidats dels altres partits hauran d'explicar "per què no han estat triats per unes primàries".

stats