Política 01/05/2015

Collboni recepta creació d'ocupació com a única via per superar la crisi

L'alcaldable del PSC per Barcelona adverteix davant la crisi de Podem que per governar "es necessiten projectes polítics amb trajectòria i no fruit de la improvisació"

Núria Orriols
1 min
Collboni, durant la manifestació unitària de Barcelona / MANOLO GARCÍA

BarcelonaL'alcaldable del PSC per Barcelona, Jaume Collboni, ha reivindicat aquest dijous que la solució de sortida de la crisi "només passa per la creació d'ocupació", ja que "el que li importa a la gent d'aquest país és tenir feina", ha clamat des de plaça Catalunya, a l'inici de la manifestació de l'1 de maig.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

És per això que ha reivindicat la seva proposta de creació de 30.000 llocs de treball si arriba a governar la ciutat. També ha expressat el seu suport als sindicats el Dia del Treballador: "Les esquerres hem de ser al costat dels sindicats i les seves reivindicacions".

Podem i la "improvisació"

Arran de la dimissió del número tres de Podem, Juan Carlos Monedero, Collboni ha asseverat que "no es pot engegar un projecte polític amb sis mesos"."Governar és una cosa molt seriosa", ha dit, i ha afegit que "es necessiten projectes polítics amb trajectòria i no fruit de la improvisació".

stats