Publicitat
Publicitat

Collboni alerta que Puigdemont ha creat "un Govern d'aiatol·làs" que vol "immolar el país"

"Que ells i la seva fe facin un pas al costat, que nosaltres no volem immolar ningú", diu el segon tinent d'alcalde de Barcelona

El segon tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha carregat aquest dissabte contra els canvis de consellers que ha fet el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i ha assegurat que "hem passat de tenir un Govern d'independentistes a tenir un Govern d'aiatol·làs que han de tenir fe i fins i tot immolar-se".

El líder dels socialistes de Barcelona, que ha obert l'acte de proclamació de Miquel Iceta com a candidat del PSC a la Generalitat, no s'ha quedat aquí en les seves paraules cap als nous i fidels consellers de Puigdemont: "Que ells i la seva fe facin un pas al costat, que nosaltres no volem immolar ningú, no volem immolar el país".

Collboni ha reivindicat el catalanisme del PSC que "els aiatol·làs han trencat" i també la tercera via dels socialistes per resoldre el conflicte amb l'Estat. "Que no ens donin a triar entre un Govern d'aiatol·làs i els que apliquen la llei i la Guàrdia Civil", ha conclòs.

RE

Més continguts de