Política 04/09/2012

Collboni: "El debat nacional no és la nostra prioritat"

El nou portaveu del PSC al Parlament considera que els canvis faran "guanyar en coordinació" entre el PSC i el Parlament i creu que "Nadal no està amortitzat"

Ara
1 min
Collboni, a diferència de Nadal, va rebutjar totalment el rescat.

BarcelonaEl nou portaveu del PSC al Parlament, Jaume Collboni, ha explicat aquest dilluns al matí, en una entrevista a 'El món a RAC1' que "el debat nacional no és la prioritat del PSC" i que els canvis en el partit faran "guanyar coordinació" entre el PSC i el Parlament. Collboni ha dit que "en absolut el senyor Nadal està amortitzat per al PSC", però ha destacat que "el PSC ve d'una situació molt complicada. De perdre tres eleccions consecutives i tenir-ho tot, a no tenir res".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"A mi m'ho van comunicar ahir", va dir el portaveu, que va aclarir que era una decisió de Navarro.

"Jo demanaria que ens fixéssim en com va evolucionant la proposta federal del PSC", ha dit Collboni quan se li ha preguntat per la pèrdua del sector catalanista del partit. "Hem de donar resposta també a la qüestió nacional", i ha afegit que el "projecte del PSC sempre ha estat catalanista", però ha considerat que la "lectura" que faran de les manifestacions del 10 de juliol i la del pròxim 11 de Setembre ha de servir per aproximar-se a aquesta qüestió des del federalisme.

"Volem fer que Convergència defineixi quin és el seu horitzó nacional", ha reclamat el portaveu.

stats