Política 18/09/2018

La Complutense va detectar un canvi de notes en l'expedient de Pablo Casado

Una assignatura va passar d'estar suspesa a no presentada i, finalment, aprovada

Efe
1 min
El president del PP, Pablo Casado, en un acte recent a les Canàries.

MadridL'expedient del líder del PP, Pablo Casado, de la llicenciatura de dret al centre Cardenal Cisneros registra un canvi de notes a l'assignatura de dret natural. Segons la inspecció de la Universitat Complutense (UCM), i tal com publica aquest dimarts 'Eldiario.es', el juny del 2007 en l'acta d'aquesta assignatura Casado hi apareixia com a suspès, mentre que a la convocatòria del setembre hi figura com a no presentat. I, per a més inri, a posteriori apareix com aprovat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La professora que impartia l'assignatura és la mateixa que va denunciar haver rebut "indicacions" per aprovar Casado i és l'única del claustre del Cardenal Cisneros que va suspendre el líder del PP quan es va presentar a un examen. A les preguntes de la inspecció, la professora va respondre: "Suposo que és un error de transcripció, l'examen estava aprovat".

La Complutense va posar en marxa una inspecció interna després que 'El Mundo' publiqués unes declaracions de l'antic director del centre, Alberto Pérez de Vargas, en què assegurava que la llavors presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, va pressionar perquè Casado acabés la llicenciatura. Posteriorment, però, es va retractar.

Pablo Casado va estar tres anys al Cardenal Cisneros i en només dos cursos va aprovar el 70% de les assignatures de la carrera.

stats