Política 01/10/2012

Enric Morera: "Compromís no es pot quedar en la protesta; cal ser alternativa"

El secretari general del Bloc Nacionalista Valencià confessa que li agradaria ser candidat de la coalició a la Generalitat

Salvador Almenar
1 min
El congrés del Bloc d'aquest cap de setmana a València ha reescollit Morera i ha apostat pel dret a decidir i la Hisenda pròpia.

BarcelonaEl BNV va reelegir ahir Morera com a secretari general. Tot i els anys de dedicació, el diputat per Compromís afronta amb il·lusió el repte de convertir-se en un dels actors principals del canvi al País Valencià. No sap si serà candidat a la presidència de la Generalitat el 2015, tot i que confessa que "li agradaria" però el seu somni és que un diputat de Compromís sigui cap del Consell. "És difícil però factible", diu a l'entrevista a l'ARA.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"És fonamental que marquem un horitzó de vida digna als nostres ciutadans i que expliquem les alternatives de govern que ja estem posant en pràctica en els pobles on tenim l'alcaldia. No ens podem quedar solament en la protesta, sinó que hem de construir una alternativa sòlida i posar-la en valor", assegura Morera.

Podeu llegir l'entrevista sencera a l'ARA Premium.

stats