Política 20/07/2011

Compromís constata que Camps "s'ha mostrat prepotent i delirant, parlant constantment de conspiracions"

"Encara s'han de depurar les responsabilitats de la cúpula podrida d'aquell partit a la nostra comunitat", ha avisat Mònica Oltra

Acn
1 min
Mònica Oltra, portaveu de Compromís / ACN

ValènciaLa portaveu i diputada a les Corts Valencianes per la Coalició Compromís, Mònica Oltra, ha celebrat que "per fi Camps ha dimitit" com a president de la Generalitat Valenciana però ha afirmat que "ha perdut l'oportunitat d'anar-se'n amb dignitat, assumint la seva responsabilitat i demanant perdó amb humilitat al poble valencià". Oltra ha afirmat que en la seva compareixença Camps "s'ha mostrat prepotent i delirant, parlant constantment de conspiracions i paranoies". D'altra banda, ha avisat que "encara s'han de depurar les responsabilitats de la cúpula podrida d'aquell partit a la nostra comunitat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Oltra també s'ha dirigit al president del PP, Mariano Rajoy, a qui ha dit que "encara li queda feina per davant per a acabar de netejar el PP de tots els implicats en casos de corrupció que encara exerceixen càrrecs públics". En aquest sentit, ha remarcat que el PP "encara ha de resoldre els seus problemes judicials per delicte electoral i finançament il·legal comès a través de la trama Gürtel". "Les dimissions no han d'acabar amb Francisco Camps", ha sentenciat Oltra.

De la seva banda, també ha remarcat que Compromís ja va advertir "que s'elegia un president que no acabaria la legislatura, però hem pogut comprovar com ni tan sols l'ha començada".

stats