POLÍTICA
Política 02/11/2013

La Conferència Episcopal, sobre Catalunya: "Està en qüestió el bé comú, la pau i la convivència"

Ara
1 min
Juan Antonio Martínez Camino

BarcelonaEl secretari de la Conferència Eiscopal Espanyola, Juan Antonio Martínez Camino, ha advertit que el repte sobiranista que ha posat damunt la taula Catalunya qüestiona "el bé comú, la pau i la convivència". En el transcurs d'un debat a TVE el dijous a la nit, Martínez Camino ha etzibat que "no és moral actuar contra la Constitució".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"La unitat, la convivència, la història de la nació espanyola, és un bé que s'ha de tractar amb responsabilitat moral", considera el secretari i portaveu de la Conferència Episcopal espanyola. Això sí, es qüestiona si és cosa dels bisbes "tenir posició sobre un tema polític", tenint en compte que "en l'Evangeli no apareix ni Espanya ni Catalunya, evidentment". "Però es tracta d'una qüestió política amb implicacions morals", insisteix.

La moralitat, segons la Conferència Episcopal

Juan Antonio Martínez defensa que "no es pot actuar contra la llei i contra la Constitució" per una qüestió de moral. I acusa els independentistes catalans de buscar la ruptura del "marc legal de la convivència", cosa que "no és acceptable des del punt de vista moral".

stats