Política 14/05/2019

El Congrés instal·la una placa en record de Montse Oliva, periodista d''El Punt Avui'

"Sempre es posava al teu lloc", ha destacat la presidenta del Congrés, Ana Pastor

G.a.
1 min
Periodistes, membres de la mesa del Congrés i familiars de la periodista Montse Oliva, durant l'homenantge d'aquest dimarts al Congrés

MadridEls representants de la mesa del Congrés han fet aquest dimarts un emotiu homenatge a la delegada d''El Punt Avui' a Madrid, Montserrat Oliva, que va morir l'octubre de l'any passat a causa d'un càncer. "Tenia una relació extraordinària amb tots", ha destacat la presidenta del Congrés, Ana Pastor, que ha considerat que aquella era "la millor manera de tancar la legislatura".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Al mur del pati entre la sala de premsa i l'hemicicle on acostumava a seure la periodista s'hi ha col·locat una placa commemorativa, en un acte conjunt entre els representants de la mesa i els familiars d'Oliva, amb la presència de desenes de periodistes, excompanys de la delegada. "Sempre es posava al teu lloc, sempre patia amb qui ho passava malament a les intervencions, amb el que perdia", ha afegit Pastor, mentre que el seu marit, el també periodista Amat Carceller, l'ha recordat entre llàgrimes com una persona "noble i humil".

stats