CONGRÉS CDC
Política 24/03/2012

Oriol Pujol: "Ara se'ns exigirà més coordinació institucional que mai"

Els delegats del congrés de CDC escolten com sis persones -Montserrat Candini, Francesc Homs, Oriol Pujol, Lluís Corominas, Felip Puig i Artur Mas- fan l'informe de gestió del partit

Oriol March
1 min

ReusLa segona jornada del congrés de CDC ja està en marxa. Els 1.852 delegats acreditats al conclave nacionalista escolten al llarg d'aquest matí com els membres principals de l'executiva sortint -Montserrat Candini, Francesc Homs, Lluís Corominas, Oriol Pujol, Felip Puig i Artur Mas- fan públic el seu informe de gestió. "Ara se'ns exigirà més coordinació institucional que mai", ha assegurat Oriol Pujol, que aquest cap de setmana serà entronitzat com a secretari general de la formació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pujol, que en els últims mesos ha fet de secretari general adjunt, ha volgut fer un elogi encès de la feina feta durant els anys d'oposició. Francesc Homs, en tant que secretari de projecte, estudis i programes, ha carregat contra la "gran mentida socialista" en els anys en què va governar el tripartit i ha cantat les virtuts de la Casa Gran del Catalanisme com a projecte transversal.

Lluís Corominas, com a responsable de territori i militància, ha enaltit els resultats municipals aconseguits a les últimes eleccions municipals.

stats