CONSELL EXECUTIU
Política 10/09/2013

El Govern admet que Rajoy "no dóna marge" a l'hora de negociar la consulta sobiranista

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, assegura que a l'executiu "li agradaria" que s'haguessin constituït "comissions negociadores" per abordar el referèndum

Oriol March
1 min

BarcelonaEl Govern admet que l'executiu espanyol que comanda Mariano Rajoy "no dóna marge" a l'hora de negociar la consulta sobiranista. "Tenim marge pel que fa al calendari que ens hem marcat, però no quant a la resposta, perquè de moment ens diuen que res de res", ha assegurat aquest dimarts el conseller de la Presidència, Francesc Homs, a la sortida de la reunió del consell executiu. "Ja ens agradaria que hi haguessin comissions negociadores per abordar la consulta", ha afirmat Homs.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Anar posant portes i impediments a l'expressió democràtica no és aconsellable en cap dels casos", ha apuntat el conseller de la Presidència davant les paraules del ministre d'Afers Estrangers espanyol, José Manuel García-Margallo, que ha assegurat que una consulta com l'escocesa no és possible a Espanya. "Volem votar. I l'aposta que fa aquest govern és poder votar i decidir el futur de Catalunya", ha sentenciat Homs, que ha insistit que l'executiu "persistirà" a l'hora de negociar la consulta.

stats