Política 17/03/2015

Homs "no entén" la "insistència" d'ERC en voler entrar a Govern en la recta final de la legislatura

El conseller de la Presidència informarà a finals de mes de les 150 mesures sobre la transició nacional juntament amb Carles Viver i Pi-Sunyer, comissionat de l'executiu per aquest assumpte

Oriol March
1 min
El conseller de la Presidència, Francesc Homs, atén els mitjans després de la roda de premsa del consell executiu / ACN

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha assegurat aquest dimarts que "no entén" i se sent "sorprès" per la "insistència" d'ERC per entrar a Govern. "El moment d'entrar a l'executiu és quan tens tota una legislatura per davant, i pots incidir en les coses. És sorprenent, aquesta insistència. En aquell moment, els republicans ho van declinar", ha afegit Homs una setmana després que es concretés l'entrada a l'aparell de l'executiu de tres experts d'ERC per fiscalitzar les tasques relacionades amb les estructures d'estat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent de CiU no ha detallat la feina que faran aquests assessors -Gemma Calvet, Josep Ginesta i Marcel Coderch- i ha indicat que a finals de mes "donarà compte" de la feina feta en matèria de transició nacional juntament amb el nou comissionat d'aquesta matèria, Carles Viver i Pi-Sunyer. "S'estan duent a terme 150 mesures en aquest sentit", ha apuntat Homs.

stats