CONSELL EXECUTIU

El Govern aprova destinar 427 milions d'euros a la lluita contra la pobresa

Aquesta aportació es farà a través del departament de Benestar i Família. El conseller del ram, Josep Lluís Cleries, explica el pla després de la reunió del consell executiu

El Govern ha aprovat aquest dimarts que es destinin més de 427 milions d'euros a la lluita contra la pobresa. Així ho han explicat el conseller de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries, i el portaveu de l'executiu, Francesc Homs, a la sortida de la reunió del gabinet d'Artur Mas.

"És una de les màximes prioritats del Govern", ha justificat Cleries, que també ha assegurat que al llarg de l'any s'impulsarà un pacte nacional per a la inclusió social i l'eradicació de la pobresa.

El conseller de Benestar i Família ha assegurat que en els últims temps s'ha experimentat un creixement de la pobresa que fa que el 19,9% de la població pateixi risc d'estar en aquesta situació. "La taxa ens preocupa i volem prioritzar aquesta lluita amb un accent especial en la lluita contra la pobresa infantil i juvenil, que és del 23,3%", ha considerat Cleries.

Més continguts de