CONSELL EXECUTIU
Política 18/03/2014

El Govern acorda afavorir la mobilitat del personal de la Generalitat per reforçar-ne l'acció exterior

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, assegura que el pla té com a objectiu "garantir" una única política internacional "coherent"

O. March / R. Mateos
1 min
El portaveu del Govern, Francesc Homs, durant la roda de premsa posterior al consell executiu d'aquest dimarts / ACN

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha assegurat aquest dimarts en la roda de premsa posterior al consell executiu que s'ha acordat afavorir la mobilitat del personal de la Generalitat per reforçar la seva acció exterior. Aquest programa de suport a l'acció exterior –que no té cost addicional, segons el conseller– té l'objectiu de "garantir" una "única" política internacional "coherent", transversa i coordinada entre tots els departaments.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pe tal de dur a terme aquest programa, la idea del Govern és crear un equip de treball constituït per personal de la secretaria d'afers exteriors de la Generalitat i personal dels departaments de l'Administració que puguin aportar coneixement en llengües, relacions internacionals o tecnologies de la informació.

El projecte del Govern té com a objectiu donar suport a la internacionalització de l'economia catalana, donar a conèixer al món el potencial de Catalunya com un país de "prestigi i qualitat" i traslladar als actors internacionals els procés sobiranista.

stats