CONSULTES D'INDEPENDÈNCIA
Política 19/02/2011

Gràcia: 300 voluntaris per a una marató de 24 hores de recollida de vot pel 10-A

Barcelona Decideix fa aquest dissabte i diumenge el segon assaig en vistes a la consulta d'independència de Barcelona

Núria Martínez
1 min
CDC, Barcelona

BarcelonaLa Vila de Gràcia es converteix aquest cap de setmana en el segon barri de Barcelona que fa una prova pilot re recollida de vot anticipat de la consulta d'independència del 10-A. Així, Gràcia Decideix recollirà durant 24 hores el vot anticipat per la consulta de consultes, la de la capital catalana, Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La marató arrenca aquest dissabte a les 9 del matí i fins les 2 de la matinada, amb l'obertura de 30 punts de recollida de vot. Diumenge 20 també es podrà votar ininterrompudament d'11 a 18 hores. Aquest segon assaig de recollida de vot anticipat serà possible per la mobilització de 200 voluntaris.

Barcelona Decideix entén que Gràcia és un territori d'entrada favorable, malgrat que diuen ser conscients que la gran mobilització es concentrarà el 10-A. Els vots emesos anticipadament se sumaran i s'escrutaran sumats amb els del dia de la consulta pròpiament dit.

20% de participació a la Barceloneta

La prova Pilot de la Vila de Gràcia és el segon assaig després de la jornada de vot anticipat de la Barceloneta, el mes de desembre, amb una participació que va arribar al 20%. L'èxit d'aquella primera prova va portar Barcelona Decideix a organitzar altres jornades de vot anticipat per districtes com la d'aquest cap de setmana.

A més, aquest mateix diumenge 20 de febrer, Sants-Montjuïc Decideix organitza una festa pel voluntariat amb el nom de "Decidim fer festa", a les Cotxeres de Sants.

stats