CDC enceta una campanya de "donacions personals" de caràcter voluntari per "reforçar l'acció política"

En una carta adreçada als militants, Josep Rull demana als militants que "ajudin" en la "quantitat que puguin" per "seguir treballant per Convergència i per Catalunya"

Convergència ha encetat una campanya interna de "donacions personals" de caràcter voluntari a causa de la "necessitat" de "reforçar" l'acció política del partit "per tal d'assolir la llibertat del nostre país així com per treballar per la nostra formació al territori". Així ho reclama el coordinador general del partit, Josep Rull, en una carta adreçada a la militància.

"Tots vosaltres, com a militants del nostre partit, pagueu una quota per sufragar la nostra activitat ordinària al territori així com la nostra acció política. Malauradament, aquestes aportacions no són suficients i menys en el moment actual en què les administracions han reduït de forma important les subvencions públiques a les formacions polítiques", sosté el dirigent nacionalista, que recorda que les aportacions al partit permeten deduccions del 25% de la quota íntegra de l'IRPF. La llei permet fins a 100.000 euros per persona de donació.

"Us demanem doncs que, dins de les vostres possibilitats, ens ajudeu com a militants que sou de la nostra formació, en la quantitat que pugueu, a seguir treballant per Convergència i per Catalunya", conclou la carta.

Més continguts de