Política 04/08/2015

El 'Diari Oficial' publica el decret de convocatòria del 27-S

Amb la publicació entra en vigor el decret ordinari que ha signat aquest dilluns al vespre el president de la Generalitat, Artur Mas, per esquivar eventuals impugnacions de l'Estat

Ara
1 min

BarcelonaEl 'Diari Oficial de la Generalitat' publica aquest dimarts el decret de convocatòria de les eleccions anticipades del 27-S que ha signat aquest dilluns a última hora el president de la Generalitat, Artur Mas. Es tracta d'un decret ordinari que no fa cap referència al caràcter excepcional i plebiscitari de les eleccions per tal d'esquivar eventuals intents del govern espanyol de torpedinar la convocatòria via impugnació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Amb la publicació del decret de convocatòria del 27-S entra en vigor la dissolució del Parlament sortit de les eleccions també anticipades del 25 de novembre del 2012. Finalitza així la desena legislatura des de la recuperació de les institucions d'autogovern. La campanya electoral començarà l'Onze de Setembre. A les eleccions s'elegiran els 85 diputats de la circumscripció de Barcelona, 17 de Girona, 15 de Lleida i 18 de Tarragona.

stats